понеделник, 2 януари 2012 г.

Вече сме 2012!

Честита Нова Година мили читатели и последователи!!!! Пожелаваме на всички много любов, много пътешествия и много приятни изненади. А на нас си пожелаваме да изпълним плана максимум: да овършеем Карибите и да покорим цяла Южна Америка през 2012!

Ние посрещнахме новата година с поредната изтънчена френска вечеря - стриди, скариди, сьомги и шампанско. Интересното беше, че празнувахме на един хиподрум - място с кончета - защото жената която ни беше поканила работи и живее там. Яна беше очарована от понитата, но и малко респектирана - хем и се искаше да ги пипне, хем не смееше. По някое време тя и Илан си легнаха и не успяха да дочакат новата година. Останалите вдигнахме кротка наздравица и се разцелувахме, но без фойерверки и твърде много шум. Нямаше и дунавско хоро по поляната - въобще, липсваше онази еуфория с която сме свикнали да отбелязваме новите години. Но нали така казват - когато си в Рим, прави като римляните. Наздраве!

3 коментара:

  1. Честита нова година и наздраве, банда! Да разцепите Южната Америка със страшна сила и правилната скорост (http://www.youtube.com/watch?v=XlKPgKcC4jA)!

    Не, че да дразня, ама ние пък с Бо я посрещнахме новата година на Чепеларе със свежа пудричка, нашмъркАхме се с бЕло като змейове!

    Наздраве, дидо

    ОтговорИзтриване
  2. Честита нова година Ели, Васко и Яна! Желаем ви прекрасни моменти, вълнуващи изживявания, много нови пирятелства и най-вече любов! Прекрасни сте! Специални поздрави от Дана :-)

    ОтговорИзтриване
  3. ей че хубаво сте си написали самопожеланието!!! ние тук дружно стискаме палци точно така да се наредят нещата и нямаме търпение да четем забавни истории :))) хайде наздраве и от нас с чаша резлива бозичка :) Ани, Жоро и Йо

    ОтговорИзтриване