неделя, 27 ноември 2011 г.

Напрееееед!

Урааааа!
Най-накрая тръгваме, вероятно след няколко часа, но днес ще бъде. На лодката има сателитен телефон, но няма връзка с интернет. Така че, уви, по време на плаването няма да мога да качвам снимки на неописуеми изгреви и залези. Единствената ми връзка със света ще бъде СПОТ-а, мисля да пускам точици веднъж дневно. Вече сме разпределили дежурствата, на мен ми се падна вахтата от 4 до 8 и от 16 до 20, така че някъде там ще пускам точиците. През цялото време ще сме по Гринуичко време, така че смените леко ще се изместват спрямо вас, мили читатели, със всяка часова зона която пресичаме.
Ако нещо стане че пропусна или спра да пращам, без паника моля, вероятно ме е хванала морската болест или съм изтървал някъде устройството ;). Лодката е надеждна, имаме един милион устройства и процедури в случай на злополука и сме презапасени с храна, вода, дизел, газ и тоалетна хартия, така че не ни мислете.

Пожелайте ми успех
До скоро!

Васко
Лорена

6 коментара:

 1. Успех!

  Пожелавам ви още - попътен вятър и наситено с положителни емоции приключение!

  ОтговорИзтриване
 2. Успехинг и от нас :)

  ОтговорИзтриване
 3. Е, хаирлия да е! Да доплаваш жив и здрав до Карибите и да си изкараш супер!

  ОтговорИзтриване
 4. Ехааа .... Страхотен сайт... 🥗 Обожавам да чета такива блогове! Разтоварват ме, от гадните новини по телевизора... Благодаря за полезната инфомация! Желая Ви успех и здраве!
  👨‍🍳 Gladen - кулинарна мрежа за гладници 😋

  ОтговорИзтриване