понеделник, 6 февруари 2017 г.

Пак хващаме гората! И някои актуалности

Здравейте приятели-читатели! Още ли сте тук? Спомняте ли си кои сме и за какво се борим? Е, изминали са има няма 4 години от последната ни публикация, а сякаш беше вчера. За тези от вас, които не са изтрили url-a на Маняната завинаги от кеша на своите браузъри, има добра новина: възраждаме блога! Поводът, както сигурно се досещате, е да документираме следващото планирано пътешествие. Но затова по-натам.

Първо, някои новости. Ако може да се нарече новости резюмето на последните няколко години. И все пак, ако се чудите с какво си запълваме времето между пътешествията и какво се случва с нас....

Яна порасна! Вече е на цели ШЕСТ! Ходи на училище и има много приятели. Обича да рисува и да кара ски и смята да стане художник. Иначе си е все същата палава маймунка. Знае местата на които е била и твърди, че си спомня :)

 
 


Има си и братче! Вихрен се роди в самия край на 2015-та година и вече е любопитен и неуморен тодлър. В момента е точно на същата възраст, на която беше Яна в началото на първото ни пътешествие.


Освен това си имаме хижа. От повече от година стопанисваме заслон Кикиш на Витоша, като до сега извършвахме основно ремонтни дейности, а отскоро заслонът работи през уикендите и дори предлага кухня.



И така, отново сме тук, а именно във виртуалното блог-пространство. Очаквайте следващата публикация, където ще споделим плановете за новото ни пътешествие. А то започва съвсем скоро....





3 коментара:

  1. Време беше :) очакваме вълнуващи новини и истории от вас. Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Успех! Ще следя с интерес случващото се покрай вас.

    ОтговорИзтриване
  3. Много се радвам, че възобновявате блога, и пътуванията си! Бях им фен! Но да се окаже, че и сте хората, които възстановиха заслона Кикиш, и пак да съм Ви станал фен, без да свържа двете неща с Вас, е голяма изненана, а и приятна, за мен! Бъдете здрави, щастливи и волни! Успех в начинанията и нататък!

    ОтговорИзтриване