неделя, 5 август 2012 г.

Прибираме се!

Ето, че нашето пътешествие е към края си. Утре започваме тридневния авиомаратон към родните ни Европа и България. Да се надяваме, че тук няма да има приключения - изпуснати самолети, отменени полети, загубени багажи и т.н. Със сигурност висене по летища ще има.

Съжаляваме за затишието, което настъпи в блога. След известно спадане на настроението в Перу и Боливия последваха две много свежи бразилски седмици. Потръгна ни каучсърфинга, потръгнаха ни бирите, изобщо потръгна културно-социалния обмен, Яна по необясними причини започна да заспива в 1ч. и да се буди по пладне, та не остана кой и кога да пише. Един вид, изпаднахме в творческа криза.
Без паника! Блогът ще продължи, тъй като ние сме отговорни хора и не обичаме да оставяме нещата недовършени. Разчитаме, че подсилени от родното кисело мляко ще успеем да натворим още по-добри и изчерпателни разкази.

Напреееед!!!

3 коментара:

  1. Добре дошли, мило семейство... :) Айде като направите сбирка някъде поканете читателите си...с удоволствие бих дошъл да споделяме. Може би на Беглика?? :]

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се, Беглика не се пропуска.
      Читатели, заповядайте! Лесно ще ни познаете :)

      Изтриване